Blaavand-el

Alt er efterhånden at finde på nettet, og det kan i den grad give pote at følge med tiden og udviklingen. Det kan de to selvstændige brødre Niels Arne Jessen og Poul-Erik Jessen skrive under på. De er begge lokale håndværkere i den lille vestjyske by Blåvand – den ene tømrer og den anden el-installatør. For godt et år siden oprettede de begge en hjemmeside til hver deres firma for at møde kunderne dér, hvor de er, og det har båret frugt.

Til stor overraskelse

Ingen af de to brødre havde forventet, at hjemmesiderne ville kunne skabe så mange nye kunder, og derfor var det til stor overraskelse og glæde, at der kom nye spændende opgaver ind ad døren som følge heraf. Som lokal håndværker får man ofte et godt kendskab til de lokale borgere og til de mange sommerhusejere i hele landet, og disse kunder vender ofte tilbage, så derfor troede brødrene ikke på, at der var mange nye kunder at hente, men ville alligevel give det et forsøg. Derfor oprettede de hjemmesiderne www.blaavand-el.dk og www.blaavand-tomrer.dk, og det gav en hel del nye henvendelser med ønsker om udførelse af mange forskellige opgaver.

Blåvand El-Center

Blåvand El-Center A/S blev grundlagt i Blåvand tilbage i 1978 af Poul-Erik Jessen og startede som en beskeden virksomhed med to medarbejdere. I dag er virksomheden blevet en hel del større og har over 10 medarbejdere. På hjemmesiden kan man læse mere om firmaet samt om deres kompetencer. De har blandt andet stor erfaring med el-installationer i huse, sommerhuse, landbrug og industri samt levering, montering og reparation af hårde hvidevarer, varmepumper og meget andet, ligesom de i deres fysiske butik i Blåvand sælger de både hvidevarer, lamper og køkkenudstyr.

Blåvand Tømrer

For Niels Arne Jessens vedkommende drejer det sig om hjemmesiden www.blaavand-tomrer.dk , som er ejet af hans tømrerfirma Blåvand Tømrer. Han startede sin virksomhed i 1990 i Blåvand, og siden er det vokset sig større og omfatter i dag 6 medarbejdere. På hjemmesiden kan man læse om de mange arbejdsområder, som firmaet bevæger sig inden for samt læse om nogle af de opgaver, de tidligere har løst. Det er alt lige fra nybyggeri, tilbygning og renovering af parcelhuse og sommerhuse til udskiftning af låse og vinduer, fx i forbindelse med tyveri.

Skriv et svar