BON’A PARTE Danmark

Siden 1987 har BON’A PARTE udviklet sig til Danmarks største postordrefirma. BON’A PARTE designer og producerer modetøj til mænd og kvinder, i samme prisleje som H&M, Gap og lignende. BON’A PARTE blev for et par år siden etableret på internettet med en webshop, og har lige siden kæmpet for at åbne online-markedet. I denne virksomhedsprofil zoomer vi ind på et af Danmarks ældste modebrands, der er noget større end man lige går og tror…

”Dansk tøjdesign i international klasse”

Lige siden Lise og Steen Sønderborg grundlagde BON’A PARTE i 1987, har det danske modebrand satset på at placere sin designafdeling herhjemme. Nok er lønningerne lidt dyrere end i andre regioner, men til gengæld betyder det at BON’A PARTE som regel rammer den stil, de fleste danskere leder efter. Det kombineret med det faktum, at BON’A PARTE altså baserer sine kollektioner på temaer, der kan kombineres på kryds og tværs, gør BON’A PARTE til en vaskeægte succes.

BON’A PARTE Kids

Særligt i løbet af de seneste fem år, har BON’A PARTE gjort en stor indsats for at forbedre sin position på markedet for børnetøj til drenge og piger. I Danmark sponsorerer BON’A PARTE Kids blandt andet gymnastik-showholdet Flying Superkids, som optræder med springgymnastik og dans i hele verden. BON’A PARTE har børnetøj til drenge og piger i alle aldre, til priser som de fleste kan betale uden videre.

Store i udlandet

Mange tror at BON’A PARTE er et helt igennem dansk modebrand, men faktisk har brandet mere internationalt format end de fleste ’rigtige’ danske modebrands. BON’A PARTE er etableret i blandt andet Sverige, Holland, Tyskland, Schweiz og England, og planlægger yderligere ekspansion i en lang række europæiske lande.

BON’A PARTE Facts:

  • Grundlagt i 1987
  • Danmarks ældste postordrefirma
  • Udgiver flere årlige kollektioner til mænd, kvinder, drenge og piger
  • Udsender stadig fysiske kataloger til faste kunder
  • Er prismæssigt placeret et sted mellem H&M og Gap

BON’A PARTE i fremtiden

Hvis BON’A PARTE skal fortsætte med at vækste i fremtiden, er det essentielt at designafdelingen bliver ved med at være på forkant med fremtidige trends. Folk bliver mere og mere modebevidste, og det skal BON’A PARTE imødekomme.

Billigt tøj fra bonaparte.dk

Ønsker du derimod at finde kvalitetssko på nettet – så kan vi varmt anbefale Lykkesko. Lykkesko har et bredt sortiment og – i modsætning til Bon a’parte – så er det en multibrand butik. Du kan med fordel kigge efter dine nye ecco sko  – ikke for prisen – men for god service og byttegaranti!

Skriv et svar