De3Bedste.dk

Danmarks vel nok mest intelligente webbutik.

I en tid hvor man fornemmer at hele den danske el- og vvs-branche kollektivt har besluttet sig for at gå online, er det forfriskende at se nogen der gør en anelse mere ud af det. Det gør de3bedste. Med en intelligent webshop og et team med over 40 års samlet erfaring fra branchen, serverer de3bedste altid tre rigtig gode bud på en vaskemaskine, en opvaskemaskine eller hvad du nu lige kigger efter – og selvfølgelig en masse andre produkter, du kan dykke ned i efter behov. I denne virksomhedsprofil zoomer vi ind på forbrugerelektronik- og vvs-butikken de3bedste.

Et bredt, dybt og velkomponeret sortiment

Fundamentet i enhver vellykket webshop er et godt sortiment, og i den disciplin får dagens virksomhed 12 på den nye skala – topkarakter. Det handler ikke nødvendigvis om at have Danmarks største sortiment målt i antal produkter, hvis bare de produkter der er, svarer til de mange forskellige behov, vi forbrugere kan have til vores el-artikler og hvidevarer – de beviser de3bedste. De mest populære kategorier spænder vidt mellem opvaskemaskiner og vaskesøjler til forlængerledninger og støvsugere. Det er noget for enhver – i hvert fald næsten.

Fem stjerner på Trustpilot og kun glade kunder

Når man tjekker de3bedste ud rundt omkring på nettet, er det uhyre svært at finde så meget som en eneste anmeldelse af ikke-rosende karakter. Det hænger unægtelig sammen med at teamet bag de3bedste har anciennitet og masser af midler i forhold til mange andre online-handlende, hvilket gør det mulig at servicere kunderne i en hel anden liga end mange andre. Om de3bedste tjener penge eller ej er vi ikke bekendt med, men målt på kundetilfredshed og positive anmeldelser, er der slet ingen tvivl om at forretningen er ganske rentabel.

Strategi i 2011: Gør kunderne superglade og de kommer igen

Det er som om at de3bedste har forstået, hvordan man gør en moderne og professionelt drevet netforretning til en succes i 2011. Med et sortiment som kan matches adskillige steder og priser der godt nok er lave, men ikke de laveste, handler det ene og alene om at skille sig ud på mængden af ekstra værdi, en handel hos de3bedste giver kunden. Det er ikke sværere end at yde sublim kundeservice, men at dømme ud fra den øvrige konkurrence herhjemme, er det nærmest kun de3bedste som har forstået det ordentligt. Der findes 2-3 virkelig dygtige konkurrenter til de3bedste herhjemme – deles de om markedet, er alle helt sikkert glade.

Intelligent webshop – de3bedste spørger og retter ind

En af de sjove og rigtig smarte funktioner på de3bedste er den lille lyserøde bar i toppen af hver produktkategori, som stiller dig om relevante spørgsmål og retter produkterne løbende. Skal dit køleskab have indbygget ismaskine? Skal det have LED-display? Svar nej to gange og få et billigt køleskab, eller ja og få et blæret et af slagsen

Skriv et svar