El24.dk er gået konkurs!

Bemærk – EL24 er gået konkurs

EL24 har været ejet af Martin Larsen og brødrene bag lavpriskøkken. De nærmere omstændigheder bag konkursen kendes ikke – men redaktionen har fundet det problematisk at der i en længere periode har været brugt en aggresiv markedsføringsstrategi i form af 4 års garanti – selvom selskabet øjensynligt lå på randen af konkurs!

Anbefaling november 2013

El-fagmanden som er en del af EL-salg kæden. Denne kæde er direkte ejet af over 170 selvstændige butikker – vi anbefaler derfor at man handler med en butik som har EL-Salgs logo.

Herunder var hvad redaktionen skrev medio 2012.

VVS og el-artikler done right.

For fem siden gik en række ’gamle rotter’ i el-faget sammen om at lave en webshop ud over det sædvanlige. I dag er EL24.dk en realitet, og endda en rigtig god og rentabel en af slagsen. I denne virksomhedsprofil dykker vi ned i virksomheden og webshoppen El24.dk, som med over 6.000 numre er blandt de største udbydere af vvs-artikler og småt elektronik til private i Norden. Vi kommer omkring sortiment, strategi, fremtid og meget mere – læs med og bliv klogere på el-butikken EL24.dk.

El-fagmanden som er en del af EL-salg kæden. Denne kæde er direkte ejet af over 170 selvstændige butikker – vi anbefaler derfor at man handler med en butik som har EL-Salgs logo.

Med E-Mærket og Trustpilot i ryggen

De fleste butikker – også dem på nettet – lover sublim kundeservice og masser af fordele ved at handle hos netop dem. At bakke det op med håndfaste ’beviser’ er dog en helt anden sag, men det mestrer EL24.dk ikke desto mindre. På det uvildige rating-site Trustpilot scorer el-biksen nemlig hele 9,1 point ud af 10, hvilket faktisk betegnes som ’Perfekt’. Om EL24.dk har perfekt kundeservice tvivler vi på, men der er ingen tvivl om at butikken har et godt rygte på nettet såvel som ude i virkeligheden. En anden trustfaktor på EL24.dk er det såkaldte E-mærke, som en uafhængig organisation kaldet E-handelsfonden udsteder til professionelle websites, som har styr på sikkerhed, betaling med Dankort og så fremdeles.

Har alt til alle i hele Danmark

Med over 6000 produkter i shoppen, har EL24.dk et af Nordens største udvalg af forbrugerelektronik og vvs-artikler online. Sortimentet varierer bredt mellem klassiske hårde hvidevarer og mere nichespecifikke produkter, som til fælles danner et varieret og bredt sortiment, som kan servicere nærmest alle danskere indenfor forbrugerelektronik og vvs. Fragt og leveringsservice er desuden i centrum hos EL24, som har gratis levering til fastland og brofaste øer herhjemme, og attraktive priser på fragt til resten af Norden. Hos EL24.dk kan man desuden bestille en lang række tillægsydelser til leveringen, hvilket blandt andet omfatter ind- og opbæring, montering, bortskaffelse og udvidet forsikring.

Fysisk showroom er nødvendigt

I den seneste tid har mange online forhandlere af vvs-artikler, forbrugerelektronik, hi-fi og lignende etableret fysiske showrooms og butikker, hvilket har fået mange til at undre sig over, hvordan det på nogen måde kan være en god forretning at gå et skridt tilbage og etablere en fysisk salgskanal. Det skyldes faktisk at nogle brands på det seneste har indskrevet i deres betingelser, at de kun vil have forhandlere med fysisk butik, for ganske enkelt at sortere lidt ud i de alene netbaserede og ofte små webshops. Også derfor har EL24 valgt at etablere et fysisk showroom og en butik på adressen i Egaa, hvor erfarne medarbejdere svarer på spørgsmål og giver gode råd.

Efter denne artikel er skrevet er El-24 gået konkurs – vi beklager overfor alle der har købt hos El24 med baggrund i vores anbefaling.

Vi har lært af dette!

Vi anbefaler fremover at man kontakter sin lokale elektriker for at handle hvidevarer, lamper eller andet.

Her får du sikkerhed og syn for produkterne – endvidere anbefaler vi at få elektrikeren til at montere dine varer. Derved har du garantien fra den autorisation det kræves for at drive en aut. installationsforretning. I vores nærmiljø har vi fundet den elektriker i Varde vi stoler på – Elgaarden Varde. Læs mere om hele organisationen på www.elgaarden.dk

Skriv et svar