GrunkEvent.dk

Fra ide til virkelighed

På Hørvænget 3 i 2630 Taastrup er der altid fest. Herfra drives nemlig et af Danmarks førende eventbureauer, som med dedikerede og erfarne medarbejdere, er i stand til at gøre enhver ide eller tanke til virkelighed. Hvad enten det handler om at viderekommunikere et pensionsselskabs nye markedsføringsstrategi gennem et specielt event, eller blot sørge for alt andet end god ro og orden til virksomhedens julefrokost i kantinen. Grunk Event lever og ånder for gode events – Tag os på ordet og ring os op i dag!

Fra 50-45.000 gæster

Et hurtigt blik på vores referenceliste viser, at vi på blot få år i branchen har formået at levere succesfulde events til virksomheder og organisationer som Miele A/S, Coloplast A/S og Langelandsfestivalen. Alle sammen events med mange tusinde deltagende gæster – Alle sammen events med enorme budgetter. Det betyder imidlertid ikke, at vi kun interesserer os for de store. Langt de fleste af vores events er faktisk for ganske få deltagende gæster, så uanset om jeres virksomhed beskæftiger 50 eller 45.000 medarbejdere, har vi erfaring med de events som er relevante for jer.

Meta-events og VIP-hospitality

Et af de forretningsområder som Grunk Event især er kendt for, er at skabe perfekte rammer for nye relationer. I vores optik er gode omgivelser nemlig en forudsætning for god forretning og kreativitet, så hvad enten jeres ledelse mangler et skud energi fra en VIP-fodboldkamp i Parken eller virksomhedens største kunder fortjener en festival- eller koncerttur på første klasse, har vi både mandskab, kompetence og erfaring til at gøre dette til virkelighed. Også her opererer vi med mottoet ’Ide til virkelighed’ – Et motto som vi hidtil har formået at holde.

Formidler af god energi og sunde værdier

Hos Grunk Event bestræber vi os på, at alle vores events skal skabe alene positiv energi hos alle deltagere. Vores ansatte er håndplukket efter kompetencer, erfaring og ikke mindst livsindstilling, for det kræver lidt mere energi end majoriteten, at arbejde for et eventbureau som Grunk Event. Vi er vant til at gå sent i seng, vi er vant til at pakke ned og gøre rent, vi er vant til at løse problemer i sidste sekund. Så kan I koncentrere jer om de ting, der skaber sorte tal på bundlinjen og smil på de ansattes læber.

God energi vinder hver gang – Kontakt Grunk Event i dag

Med mangeårig erfaring fra så godt som alle tænkelige events, har Grunk Event kompetence til at gøre jeres ideer til virkelighed. Vi tænker uden begrænsninger og er fantastiske til at samarbejde, så tag kontakt til os i dag og hør mere om, hvordan vi kan kommunikere jeres budskab videre i form af et event, som få vil glemme.

Events og fester hos Grunk Event

Skriv et svar