Lampeexperten.dk

I 1972 gik 13 el-installatører omkring Varde egnen sammen om at danne Elgården Varde A/S, der skulle have funktion som et indkøbssamarbejde med tilhørende butik. Det er nu denne virksomhed, som står bag Lampeexperten.dk, der er en onlinebutik med salg af designerlamper lige fra de tidløse klassikere til tidens mest moderne trends. Det skinner tydeligt igennem, at det er fagfolk og dedikerede mennesker, som står bag shoppen, der leverer lamper til hele Danmark.

En shop i udvikling

Lampeexperten.dk blev først for alvor en realitet i starten af 2011, og lige fra begyndelsen har det været tydeligt, at webshoppen er drevet på baggrund af lyst og ikke nød. Sitet har allerede vokset sig stort og rummer i dag over 200 designerlamper og andre produkter, men det betyder bestemt ikke lig med stilstand – det er nemlig en shop i konstant vækst. Derfor dukker der ugentligt nye designerlamper op, og sortimentet udvides hele tiden både med nye trends og gamle, klassiske kendinge.

God service og stor viden, du kan stole på

Da det som sagt er 13 erfarne installatører, der driver El-Gården, råder både webshoppen såvel som den fysiske butik over mange ressourcer i form af store faglige kompetencer og god viden, der sikrer kunderne kompetent vejledning og markedets bedste online udvalg. God service og rådgivning er i dag, desværre, ikke en selvfølge for alle shops på internettet, men for Lampeexperten er det ikke blot en selvfølge, men en førsteprioritet. Derfor afspejler siden ikke bare troværdighed og faglig stolthed, men også en stor vilje til at imødekomme enhver kundes behov.

Lamper er ikke bare lamper

Selvom design lamperne i et rum ikke altid er det, man først lægger mærke til, er de uden tvivl den faktor, som fuldender ethvert rum. Derfor er det vigtigt, at man finder den eller de helt rigtige lamper, når man skal investere i nye, og det er der rig mulighed for hos Lampeexperten. Her findes et stort udvalg inden for alle kategorier lige fra væglamper og pendler til gulv- og bordlamper, og der er lidt for enhver smag. De rummer nemlig både de klassiske danske designere som Le Klint og Holmegaard, mens der også er plads til nye og udenlandske trendsættere som Fabbian og Studio Italia Design. Det brede sortiment tilsmiler enhver stil, indretning og personlighed. Finder man ikke det rette i deres shop, er der hjælp at hente i deres fysiske butik eller over telefonen, hvor de er behjælpelige med at finde og skaffe den helt rigtige designerlampe