Midtbusjylland.dk

Med en vognpark på over 40 biler, dygtige chauffører og masser af erfaring i baggagen, kan Midtbusjylland – Ifølge deres hjemmeside – Ordne alt hvad du skal bruge af transport. I Denne gennemgang går vi tæt på Midtbus Jyllands hjemmeside, der både byder på booking af arrangerede ture og privat bustransport.

Midtbus Jylland arrangerer busture til nærmest alt

Uanset om du vil til grænsen og handle, til Hamborg for at opleve den skønne julestemning eller til Sverige og heppe på håndboldherrerne, kan transportbehovet klares af Midtbus Jylland. De arrangerer nemlig busture med og uden hotel og forplejning til en lang række markante kultur- og sportsbegivenheder, som du kan læse meget mere om på deres hjemmeside midtbusjylland.dk. Det kan selvfølgelig også lade sig gøre at booke en bus til et privat formål, uanset om du er privatperson, repræsentant for en virksomhed eller offentligt beskæftiget.

En lokal virksomhed – Også på nettet

Den lokale service hos især plejehjem og ældreforeninger er uden tvivl vigtigt for Midtbus Jylland. Selve hjemmesiden er da heller ikke den hverken pæneste eller mest moderne i branchen, men hvad betyder det egentlig når man lever af kontinuerlige kunder? Selve taksonomien og navigationen på midtbusjylland.dk virker dog fortrinligt, så de manglende effekter og sociale medier glemmes hurtigt.

Buskørsel fra Jylland til…

…Der hvor du skal hen. Midtbus Jylland tilbyder foruden de guidede og arrangerede ture også almindelig busudlejning, hvilket gør det muligt at leje en bus til nærmest hvor som helst. De erfarne chauffører har kørt for selskabet i mange år, og har derfor kompetence til at tage dig og dit selskab der hen, hvor I har brug for at komme.

Buskørsel i Århus

Selvom Midtbus Jylland fysisk holder til i Møldrup nogenlunde midt i Jylland, håndterer det efterhånden store busselskab nærmest dagligt opgaver i og omkring Århus. Hvis du har brug for en bus i Århus er Midtbus Jylland derfor næppe et dårligt valg. Før du beslutter dig for, hvilken leverandør du vil bruge, kan du dog vælge at modtage et gratis tilbud fra Midtbus Jylland.

Skriv et svar