Miinto.dk

miinto.dk er Skandinaviens og muligvis Europas største tøjshop på Internettet. Sitet består af over 300 fysiske butikker, hvor i man kan shoppe modetøj og tøj, miinto.dk er “mellemmanden” der sørger for at ordrene ryger videre til de respektive butikker, som derefter sørger for at få sendt pakken af sted. Miinto.dk var indtil for et år siden rimeligvis ukendte, men ved hjælp af sociale medier er det lykkedes dem at tordne frem i danskernes bevidsthed.

Derfor er miinto.dk blevet danskernes foretrukne shoppingsted på Internettet, når det handler om tøj og mode. Siden er overskueligt bygget op med nogle overordnede kategorier, der huserer et væld af produkter. På miinto.dk finder man blandt andet børnetøj, herretøj og så en hel kategori til tøj på tilbud, her finder du en lang række unikke tilbud, fra de mange tøjbutikker der er tilknyttet miinto.dk.

Miinto.dk bruger de sociale medier meget og er derfor selvfølgelig at finde på Facebook og Twitter, her gøres der meget for at brugerne føler sig velkomne i miintos univers og der tages hånd om eventuelle komplikationer der måtte være med kundekredsen. Der udloddes næsten dagligt gavekort til portalen, som man som fan af Facebook gruppen kan få del i. Samme tilbud gør sig gældende på Twitter.

Skriv et svar