Mobil-forum.dk

Med omtrent 10.000 danske brugere og næsten 250.000 indlæg indtil videre, er Mobil-forum.dk et af de største forums omhandlende mobiltelefoner og smartphones i Danmark. På trods af at have eksisteret i snart mange år, formår det kendte mobilforum at fastholde brugernes interesse. Indlæggene spænder vidt mellem kategorier som OSX iPhone, Teleselskaber og Modding, hvor brugere har mulighed for at diskutere emner på kryds og tværs af niveau og teknisk kunnen.

Også med på Computerfronten

På Mobil-forum.dk er det klart mest debatterede selvfølgelig mobiltelefoner, men faktisk har hjemmesiden også kategorier til debat om alt fra fladskærms-TV til digitalkameraer og højtalere. I disse kategorier er der selvsagt ikke helt så meget aktivitet som i de mobil-relaterede, men det høje antal kompetente brugere gør det alligevel praktisk muligt, at få nogenlunde præcise og hurtige svar på supportspørgsmål udi computere, digitalkameraer eller anden elektronik. Mobil forum er et hjemsted for specialister indenfor alle tekniske genrer.

Nyhedssektionen er en vinder

På nyhedssektionen på Mobil-forum.dk finder du relevante og vedkommende nyheder og artikler om alt fra nye mobil modeller til rygter i mobilbranchen. Sektionen opdateres flere gange om ugen, så alene denne ressource gør faktisk siden et besøg værd. Oven i købet favner artiklerne væsentligt bredere end på mange andre teknologi-sites, da man her også finder artikler, der umiddelbart ikke appellerer synderligt til ’nørder’ – Blandt de fremhævede artikler på forsiden fandt vi således en artikel, omhandlende det svære valg mellem touch eller ikke-touch for voksne og ældre mobilbrugere.

Altomfavnende blogs

Hvor artikelsektionen på Mobil-forum.dk styres af administratorer, har almene brugere mulighed for at ytre sig i den populære blog-sektion. Her er konceptet praktisk talt det samme som i artikel-sektionen, eneste forskelle er lidt grundlæggende omkring layoutet og så selvfølgelig det faktum, at alle har mulighed for at bidrage i deres egen blog. Her er kvaliteten af indholdet en anden og mere broget affære end i artikel-sektionen, men sektionen er så absolut et besøg værd alligevel. Ikke mindst på grund af de mange muntre og komiske indlæg, der kommer fra de ’kendte’ brugere på forummet.

Skriv et svar