Mobiler online

Mobiler Online er en dansk prissammenligningsportal, der udelukkende beskæftiger sig med teleprodukter. Sitet sammenligner priser, bindingsperioder og leverer en stor mængde informationer om mobiltelefoner, abonnementer, teleselskaberne, taletidsprodukter og Internet.

Mobiler online har en blog, som opdateres hver gang der sker noget nyt på sitet. Her kan du følge med i opdateringer, ikke kun nye produkter til sammenligning, men også når der kommer nye designtiltag til, eller når en ny kategori lanceres. På bloggen kan man frit kommentere og komme med forslag samt ris og ros. Virksomheden ligger derfor op til åben dialog med dets brugere, i den bedste web 2.0 ånd.

Hjemmesiden er delt op forskellige kategorier og du kan hurtigt finde oversigter over for eksempel mobiler, taletid, mobilt bredbånd, bredbånd og selvfølgelig også på mobilabonnementer.

Derudover finder man også mobilnyheder, hvor du kan læse om alt det seneste inden for mobilverdenen, her i blandt nye mobiltelefoner, ny bredbåndsteknologi og meget mere. Du kan også finde Mobiler online på Identi.ca, og en del andre online medier.

Skriv et svar