Mobiltelefontilbud

På Mobiltelefontilbud.dk har vi samlet priser og specifikationer på de mobiler, der er værd at læse om – De bedste. Vi samler hver dag priser og tilbud fra landets førende teleselskaber og udbydere, og samler dem for dig i et overskueligt og simpelt miljø. Modsat mange af vores konkurrenter har vi valgt at satse på det simple. Derfor slipper du for salgstaler, betalte meninger og lange, meningsløse specifikationer – Her er det helt simpelt. Vores brede udvalg strækker sig vidt mellem deciderede ældremobiler og de nyeste smartphones, udvalgt eksklusivt fra de førende producenters sortimenter. Sagt helt kort og med andre ord, har vi lavet en prissammenligningsside, der virker på dine vilkår og for dig.

To layouts – Simpelt eller detaljeret

På Mobiltelefontilbud.dk bestemmer du selv om du vil have det forsimplet eller omfattende og detaljeret. I vores producent- og emnetabeller finder du få facts om hver enkel model, et stort billede og priser fra de tre billigste teleselskaber. Hvis du ønsker at dykke dybere ned i en model skal du bare klikke på ”Læs mere og se resterende forhandlere”, så sørger vi for en detaljeret profil af mobilens stærke og svage sider, en masse gode tilbud og selvfølgelig et rigtig godt billede af mobilen. I vores detaljerede visning finder du desuden omfattende specifikationer om så godt som alle nyere mobiler, så du kan danne dig et overblik over funktioner og konkurrenter.

Oplev vores store udvalg

Fordelen ved at købe din mobil på vores website er ikke alene, at du får ro fra anmassende sælgere til at træffe dine egne beslutninger, men også at vi har et af Danmarks største udvalg af mobiltelefoner – Et udvalg som ingen selvstændig forhandler har mulighed for at matche. Vi samarbejder med så godt som alle danske teleselskaber, og viser derfor et kombineret udvalg, men det er ikke alt. Fordi vi har mulighed for at vise tilbud fra flere forhandlere på hver enkel mobiltelefon, har du en unik mulighed for at vælge ikke bare bedst, men også billigst. I den virkelige verden ville det svare til en TDC-butik, der også viste de (i kroner og ører) billigere priser fra discountselskaber som CallMe og M1.

Vælg billigst. I ro og mag

En mobiltelefon er en stor investering for de fleste almindelige danskere. Måske er den kontante købspris ikke større en kop kaffe fra tanken, men da vi danskere normalt holder os til samme abonnement i over et år, løber det hurtigt op over tid. Derfor kan små månedlige besparelser give pondus på sigt, og det er der vi kommer ind i billedet. Hos os finder du nemlig totalpriser for de første 6 måneder, så du kan se hvad der i virkeligheden er billigst. I vores pris medregner vi de fleste udgifter til hver enkelt mobil, undtaget force majeure-omkostninger som forsikring og slid.

Link: Mobiltelefon tilbud

Skriv et svar