Mønthuset Danmark

Mønthuset Danmark har specialiseret sig i at sælge sjældne og værdifulde mønter, men også forskellige jubilæums-mønter af forskellig karakter. Mønthuset Danmark henvender sig primært til møntsamlere, som kan have en fast ordning, hvor de nyeste mønter bliver sendt til abonnement-en. Men de sælger også enkeltstående mønter til småsamlere, eller personer der bare må eje en specifik mønt.

Mønthuset Danmark var oprindeligt et rent postordre firma, da virksomheden startede før Internettes spæde start. Sådan forbeholdt det sig i en del år, men Mønthuset Danmark skulle hurtigt udmunde sig til en reel Internetvirksomhed med alt hvad dette indebærer.

Udover deres officielle side er Mønthuset Danmark også gået med på den sociale bølger og du kan derfor finde Mønthuset Danmark på Twitter, hvor de i bedste stil tweeter om nye mønter, begivenheder og udgivelser.

De gør derudover også brug af kampagnesites og har oprettet mange i forbindelse med specielle udgivelser som for eksempel da Mønthuset Danmark frigav befrielsen mønten, eller VM 2010 mønten som Mønthuset også stod for. Der afspejler sig her en god forståelse for brugen af online medier og markedsføring herigennem, det er tydeligt at Mønthuset Danmark i sandhed er en online virksomhed.

Find Mønthuset Danmark online:

Pressport – Mønthusets pressemedelelser.

LinkedIN

Facebook

Links og omtale

Skriv et svar