My Security Center

Mens de fleste internationale internetsuccesser i et lille land som Danmark promoveres heftigt i medier og lignende, foretrækker nogle få en mere stille eksistens. En af disse er det dansk-spanske antivirus-firma MySecurityCenter, som med over 16 millioner brugere fordelt på flere lande end der findes fingre på to hænder må siges at være ganske veletableret. Virksomheden startede ud med at fokusere på antivirus alene, men har i de seneste år udvides forretningen løbende med nye områder inden for blandt andet PC optimering (hurtigere computer) og online sikkerhed. Læs med og bliv klogere på MySecurityCenter i denne onlineprofil, hvor vi kigger nærmere på produkter, historie og meget andet.

Hvad gør MySecurityCenter anderledes?

Når man som MySecurityCenter vil kæmpe om kunderne på tværs af landegrænser og kontinenter, må man også leve med at konkurrere med nogle af verdens største IT-giganter. Derfor handler det om at differentiere sig fra mængden, og det må man sige at MySecurityCenter har forstået lige fra starten. Her er blot et par af de vigtige fokuspunkter for MySecurityCenter:

  • En omfattende tilfredshedsgaranti betyder at alle brugere i princippet kan få deres penge refunderet, hvis de ikke er tilfredse med kvaliteten af produkterne fra MySecurityCenter. Dette skal ikke blot tolkes som en service over for forbrugerne, men også en blåstempling af at MySecurityCenter virkelig tror på sine produkters egenskaber og ydelse.
  • Brugersupport er i centrum hos MySecurityCenter. Faktisk følger der 100% gratis telefonsupport på en lang række sprog med i hvert eneste produkt, og det kombineres med at alle henvendelser til kundesupport besvares inden 24 timer og ofte meget hurtigere. Hertil kommer MySecurityCenters dedikerede supportprodukter, hvor man på abonnementsbasis køber sig til fri og ubegrænset telefon- og mailsupport af hele sit system.
  • I MySecurityCenter er man fast besluttet på at kontinuerlige, effektive og intuitive brugerflader er genvejen til forståelse hos slutbrugeren. Derfor benytter man de samme grafiske elementer i alle produkter, så man ikke skal til at lære det hele igen hvis man udvider sin samling af interaktive produkter fra MySecurityCenter.

Hvordan virker det egentlig?

For at antivirus-software altid kan være opdateret til at modstå nye trusler, er det nødvendigt at have en opkobling til en af de ganske få, højt specialiserede virksomheder i verden, der lever af at monitorere nettet for nye trusler. På grund af det høje antal brugere er MySecurityCenter opkoblet til de bedste af disse løsninger på markedet.

Skriv et svar