MyExtensions.dk

MyExtensions.dk er en webshop der primært handler med hair extensions, men også andre supplerende hårprodukter. Siden forhandler det såkaldte 100% ægte Remy hår, som er meget populært inden for hair extensions. Men der er meget mere ved denne webshop end hvad der først møder øjet.

Bag webshoppen står Cate Sørensen, en engageret og målrettet kvinde der følte at Danmark manglede en webshop der solgte hair extensions og som tog kunderne seriøst. Derfor er der altid fokus på at yde god support, hurtig afsendelse og holde priserne så lave som muligt.

En af de bedste funktioner på sitet er uden tvivl bloggen, hvor Cate personligt blogger om hairextensions. Det kommer der mange gode råd ud af, det er tydeligt at fornemme at Cate selv er meget erfaren inden for faget og har god forståelse for de problematikker der kan opstå i forbindelse med påsætning af de forskellige extensiontyper.

Webshoppen forhandler flere varianter inden for extensions, her i blandt clip on / off hair extensions, som er den nemmeste og mest populære løsning for kvinder der gerne vil have langt og flot hår. Hot Fusion keratin totter er også på programmet, sammen med de populære biosilk hårprodukter.

Skriv et svar