Pokerstars.com

Online gambling er populært som aldrig før, og det er især Poker som mange er interesseret i. Derfor har vi valgt, at kigge lidt på en af udbydere, og hvad er mere nærliggende, end at kigge på den største?Alle med en interesse for online poker kender uden tvivl Pokerstars.com, og det er der en helt naturlig grund til. De sidste 6 år (siden 2006) har Pokerstars.com været verdens største online pokersite. Det forventes at Pokerstars sidder på omtrent halvdelen af markedet for online poker, hvilket vidner om deres størrelse.

Styrken er i størrelsen

Der er flere gode grunde til, at Pokerstars.com har gavn af sin enorme størrelse. For det første er det et site stort set alle kender, dermed er det også et site man roligt kan stole på, i forhold til mange andre lidt mere lyssky sider. Det betyder naturligvis også, at det uden sammenligning er det site med flest medlemmer, og det betyder flest hænder. Der er næsten altid over 100.000 personer online, og rig mulighed for at finde et bord med indsatser i alle prisklasser.

I forhold til mange andre af konkurrenterne, er der nemlig hele tiden masser af ledige borde og turneringer, og ikke mindst på alle tider af døgnet, og ikke kun om aftenen. Udover de mange borde med millioner af mennesker, så afholder Pokerstar også mange turneringer både almindelige og satellit, der giver adgang til European Poker Tour.

Alle kan være med

Der er blinds i alle klasser, og hvis man mest spiller poker for hyggens skyld, kan man spille for helt ned til $0.01/$0.02. Hvis man derimod tilhører kategorien af rigmænd eller high stake spiller, kan man også spille hænder i $1.000/$2.000 klassen. Der er også flere freeroll turneringer, hvor man kan spille med ganske gratis, men alligevel har chancen for at vinde pengepræmier.

Indbydende design og software

Der er stor forskel på de Poker klienter, man kan hente ved de forskellige udbydere. Som markedsleder byder PokerStars på en af de absolut bedste og visuelt flotteste. Mange af konkurrenterne bruger en standart skabelon for deres software, der gør, at de alle sammen ligner hinanden, men PokerStars har udviklet deres egen og gennem udvikling er den nu blandt de absolut bedste på markedet. Desuden har Pokerstars en hurtig og enkel udbetaling, hvis man skulle være så heldig eller dygtig og vinde lidt penge. Hos nogen udbydere kan man let komme til at vente op mod en uge på sin udbetaling. Pokerstars har en garanti der siger, maksimalt 72 timer og næsten altid hurtigere.

Helt kort sagt er det ikke underligt, at Pokerstars.com er blevet verdens største udbyder af online poker, det er nemlig også verdens bedste site i sin kategori, og det er den altså blevet belønnet for med millioner af brugere og der kommer dagligt flere tusinde til. Med sin størrelse følger også en dansk kundeservice, hvilket ellers er sjældent set blandt disse sider.

Skriv et svar