Replica-Design.com

Grundet helt lovlige smuthuller i den fælles europæiske lovgivning, har Italien og England gennem de seneste år haft frit lejde til at fremstille og eksportere replica-møbler, baseret på de mest kendte danske og internationale møbelklassikere. På Replica-design.com – En dansk webshop med fysisk ophav i England – er det blandt andet muligt at købe kopier af Arne Jacobsens ’Ægget’, Charles Eames’ berømte lænestole og et væld af designerlamper. Siden skulle være til at stole på, men hvis du er i tvivl kan denne anmeldelse måske hjælpe.

Markedet for kopimøbler eksploderet

Særligt i de seneste par år, er det nærmest blevet trendy at købe kopimøbler fra engelske og italienske webbutikker. Grundene til dette er sikkert mange, men en del af den finder man sikkert i den finansielle krise, Europa er i fuld gang med at restituere fra i øjeblikket. Selv store og velkendte virksomheder bruger kopimøbler i stor stil, her dog angiveligt for at begrænse indbrud og tyveri af de letomsættelige designikoner. Hos Replica-design.com kan du både handle privat og i erhvervssammenhæng, eneste forskel er moms-satsen, der selvfølgelig er beregnet ud fra de engelske love på området.

’De store danske’ er mest solgte

Arne Jacobsens Ægget, Arne Jacobsens Svanen, Poul Kjærholms PK-22 og Poul Volthers EJ-5 ’Corona’. Udover at være snittet i nogenlunde samme materialer, udtænkt i samme designmæssige æra og af samme etniske afstammelse – Danmark, har disse tre designikoner det til fælles, at de er blandt de mest solgte produkter på Replica-design.com. Kopimøbler på Replica Design er nemt at finde, de har faktisk ikke andet ned kopmøbler. Herhjemme er trenden i øjeblikket at mikse disse tidløse klassikere med personlige og hygge-prægede elementer, og til dette formål er replica-forhandlere som Replica-design.com perfekte for os helt almindelige danskere, der ikke har råd til at bruge hverken tredive eller fyrre tusinde på en lænestol eller en lampe.

Et strejf af engelsk klasse

Udover de mange danske ikoner, er Replica-design.com især præget af ét engelsk designerteam – Ray & Charles Eames. De to engelske møbelsnedkere har i tidens løb skabt flere alsidige og ikoniske klassikere, der næppe går af mode i vores levetid. Blandt topsælgerne fra designerparret er deres knagerække ’Hang It All’ og selvfølgelig de gængse spise- og lænestole. Yderligere inspiration findes også i de andre designere du kan finde på siden som Arne Jacobsen, Florence Knoll og Poul Volther.

Skriv et svar