Dit Sorø

Er du fra Sorø eller har du planer om at besøge den lille by i det sydsjællandske, bør du besøge hjemmesiden Dit Sorø. Her kan du finde alt der er værd at vide om byen, samt en masse ekstra. På hjemmesiden kan du finde omtale af aktiviteter og begivenheder, hvad enten der er tale om koncerter eller kursus i pileflet.Hjemmesiden er dejligt overskueligt bygget op, så det er nemt at navigere og finde rundt. Er du indbygger i Sorø er siden guld værd, med omtale af forretninger, spisesteder og uddannelsesinstitutioner, samt gode links til relevante offentlige institutioner. Selv byens borgmester kan du finde interviews med og skulle du have brug for at tjekke vejudsigten, kan du selvfølgelig også gøre det.

Efter at have kigget på Dit Sorø, kan man ikke lade være med at tænke, at alle byer burde have en sådan side. Godt nok har de fleste byer en eller anden form for byportal, men mange kunne lære noget at Dit Sorø. Dette er en side man rent faktisk har lyst til at bruge, ja, man får nærmest lyst til at flytte til Sorø, efter at have kigget på det væld af aktiviteter og begivenheder, der er listet.

Hjemmesiden er lavet, og bliver vedligeholdt, af familien Dahl Lumholt, og sikke et stykke arbejde. Med daglige relevante indlæg, og opfølgning af begivenheder, er dette mere end en almindelig hobby-side, hvilket beboerne i Sorø kun kan være glade for. Så skal du til Sorø eller kender du nogle der bor der, så anbefal denne side til dem – den er absolut et besøg værd.

Skriv et svar